Nieuwe service van de KLM: De Bitebird voor probleemoos internetten vanuit het vliegtuig

Air France-KLM biedt vanaf maandag in samenwerking met telecombedrijf Transatel een 4G WiFi-hotspot aan. Met de ‘Bitebird’ hotspot kunnen reizigers in het buitenland verbinding maken met een persoonlijk internet netwerk.

De hotspot (Bitebird) wordt geleverd met een prepaid simkaart. De 4G WiFi-hotspot inclusief een tegoed van vijftig euro, is verkrijgbaar voor 55.980 Flying Blue Miles of 99,95 euro (exclusief prepaid tegoed). Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende tariefhoogtes. Door verbinding te maken met de hotspot kunnen roamingkosten worden vermeden.

Er wordt verbinding gemaakt door middel van een wachtwoord. De hotspot kan in meer dan 45 landen worden gebruikt tegen lokaal tarief. Elke reiziger kan maximaal tien apparaten verbinding laten maken met de hotspot.

Bitebird
Bitebird is een handig 4G wifi-apparaat op zakformaat waarmee u zonder roamingkosten verbinding met internet maakt. Het netwerk van Bitebird is beschikbaar tegen lokaal tarief in meer dan 45 landen over de hele wereld en dat aantal breidt zich steeds verder uit.

Het is een handig 4G wifi-apparaatje op zakformaat waarmee u zonder roamingkosten verbinding met internet maakt. Het netwerk van Bitebird is beschikbaar tegen lokaal tarief in meer dan 45 landen over de hele wereld en dat aantal breidt zich steeds verder uit.

VASTE VOORDELEN BITEBIRD:

  • Eenvoudig aan te sluiten in 5 seconden.
  • Het netwerk is nu al in meer dan 45 landen beschikbaar, klik hier voor een overzicht van het Bitebird netwerk.
  • U kunt tot wel 10 apparaten tegelijkertijd verbinden.
  • Internetten via uw eigen Bitebird is veel veiliger dan via openbare WIFI netwerken.
  • Afhankelijk van uw locatie varieert de prijs per MB van € 0,025 tot € 0,25.
  • Data bundel is 1 jaar geldig