• English
 • Français
 • 日本語
 • 中文

Transatel Mobile heft de barrières van dure communicatie in Europa. Decryptie

De Europese Commissie heeft onlangs de resultaten gepubliceerd van een enquête, uitgevoerd tussen 18 en 27 januari, over roaming in Europa. De resultaten van de enquête voor België zijn overduidelijk: 1 Belg op 5 zet zijn telefoon uit tijdens reizen binnen de Europese Unie, terwijl 24 % de toegang tot het mobiele web blokkeren. Neelie Kroes, vicevoorzitter van de Europese Commissie, vindt deze cijfers ” onthutsend”.

Volgens Jacques Bonifay, CEO van Transatel, “toont dit onderzoek aan dat de roaming oplossingen die de grote netwerkbeheerders aanbieden eg duur blijven, en veel gebruikers aanzetten om hun gebruik drastisch te beperken in het buitenland. Bij Transatel Mobile, Europese roaming specialist sinds meer dan 10 jaar, zijn onze aanbiedingen ontworpen om te voorzien in de behoeften van reizigers die het hele jaar door vertrekken en in alle richtingen bellen. Er zijn geen beperkingen.”

Geen van de GSM aanbiedingen van de grote netwerkoperators kunnen voldoen aan de groeiende behoefte van expats, grensbewoners, buitenlandse studenten, reguliere of incidentele reizigers, zakenmensen en gewoon iedereen regelmatig communiceren van en naar de Europese Unie. Operators als Mobistar, Proximus en Base doen niets meer dan het Eurotarief toepassen en hanteren zo tarieven van 0,29 € / min voor uitgaande oproepen van en naar EU-landen. Tarieven die de telecommunicatiemarkt bepaald niet revolutionair zijn.

Transatel Mobile brengt een revolutie op de roaming markt:
Transatel Mobile is de enige operator bij die, met de EuroPass bundel, gesprekken en SMS-berichten van en naar de 28 landen van de Europese Unie (1) inbegrepen zijn vanaf € 3/maand. De besparing voor de gebruiker kan oplopen tot 60 % op het roaming gebruik vergeleken met de door de Europese Commissie gereguleerde roaming tarieven en dus met grote netwerkoperators Base, Mobistar en Proximus (de door de Europese Unie gereguleerde roaming tarieven zijn sinds 1 juli 2013: € 0,29/min, € 0,10/sms en € 0,54/MB ). Besparingen kunnen nog verder oplopen op niet-gereglementeerde internationale communicaties, die vaak abusief gefactureerd worden door de Belgische mobiele operators.

cpbelgique2014

Vergelijk besparingen met Transatel in vergelijking met de concurrentie en het Eurotarief

Zoals werd benadrukt door Jacques Bonifay, “ons aanbod is echt uniek in België en een revolutie in de telecommarkt. Met de toename van 630 % in telefoongebruik in het buitenland sinds 2007, wilden we voldoen aan de verwachtingen van professionals en reguliere en incidentele reizigers door hen te voorzien van een pakket dat hen in staat stellen om hun telefoonkosten aanzienlijk te verminderen.”

Transatel is dus de meest geschikte oplossing voor diegenen die communiceren van en naar de Europese Unie. Door haar aanwezigheid in Europa, kunnen gebruikers van Transatel Mobile zich abonneren op een Frans of Zwitsers pakket vanaf € 4,94 / maand.

Over Transatel:
Transatel, een Europese telecommunicatie onderneming, is een belangrijke speler op het gebied van MVNO (Mobile Virtual Network Operator) en M2M (Machine-to-Machine). Als MVNO biedt Transatel al meer dan 10 jaar mobiele telefoonabonnementen aan via het Transatel Mobile merk, waarmee grensforensen en reguliere reizigers roamingkosten in Europa voorkomen.
Opgericht in 2000, Transatel vandaag neemt een unieke positie op de markt. Als Enabler en Aggregator biedt Transatel ook een kant en klare oplossing voor operators en bedrijven voor de ontwikkeling van hun M2M en MVNO diensten.
Transatel beheert op haar technische platformen 80 MVNOs met 600 000 abonnees en 500 000 M2M simkaarten. Deze technische platforms zijn verbinden Transatel met 7 netwerkbeheerders in 5 Europese landen (Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Zwitserland en Luxemburg).

Voor meer informatie: www.transatel-mobile.com en www.transatel.com

Read the PDF

Voor alle vragen neem contact op met A+ Conseils:

Amélie Barrau
+33 (0)1 45 61 99 15
+33 (0)6 60 99 78 58
amelie@aplusconseils.com
Christelle Alamichel
+33 (0)1 47 27 00 14
+33 (0)6 31 09 03 83
christelle@aplusconseils.com

Media inquiery

You are a journalist and you want information about Transatel or request an interview?
Our communication team will be happy to get in touch.

  *Mandatory fields
  By submitting this form, I consent to the processing of my personal data through Transatel in accordance with its data privacy.
  I may at any time revoke my consent through sending an email to dpo@transatel.com

  Thank you for your registration!

   Close

   Your message has been send to us.

   Close