Hordozható 4G hotspottal lesz egyszer?bb internetezni az AF-KLM járatain

Az Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése a Bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G wifi hotspot lehet?vé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül.

Az Air France-KLM egyre nagyobb hangsúlyt fektet az utasok szórakoztatására, hiszen vallják, hogy az útnak magának is jó élménynek kell lennie ahhoz, hogy emlékezetes legyen a nyaralás. E szemlélet legújabb eredménye a Bitebird. Az Air France-KLM utasai a 4G wifi hotspot készüléket, ami már egy 50 eurós adatforgalmi kreditet is magában foglal, 55 980 Flying Blue mérföldért vásárolhatják meg egy internetes oldalon keresztül. A készülék egyébként 99.95 euróért is kapható. 30 eurós kredit 25 euróért tölthet? fel a hotspotra, 50 euró adatforgalom pedig 40 euróba kerül majd. A nagyobb adatcsomagért (130 euró) pedig 100 eurót kell fizetni.

A Bitebird hotspot készülék a jelszóval ellátott SIM kártyának köszönhet?en privát, és biztos kapcsolatot szolgáltat. A Bitebird már 45 országban érhet? el helyi árakon, és akár 10 eszközt is képes egyszerre kiszolgálni (okostelefon, tablet, PC), valamint tökéletesen alkalmazható üzleti és privát célokra is.

A Transatel telekommunikációs vállalat 16 éve nyújt technológiai szolgáltatásokat a telefon és az internet világában, technikai platformja 7 európai operátorral van kapcsolatban és több mint 1,7 millió SIM kártyát lát el szolgáltatással.

Read the PDF